Kerajaan Negeri Perak


KERAJAAN NEGERI PERAK 


Hari Hari Kerja! adalah satu platform pengiklanan jawatan kosong yang terkini diseluruh Malaysia dalam sektor Kerajaan mahupun Swasta.setiap jawatan yang diiklankan adalah berpandukan jabatan/majikan.(sila rujuk iklan dibawah dan ikuti langkah-langkah untuk memohon jawatan)


Permohonan Jawatan Kerajaan Negeri PerakMaklumat Jawatan KosongJawatan Kosong Senheng


Bertempat di:Kuala Lumpur


Tarikh tutup iklan : 14 Februari

Minima kelayakan : Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon.

Kelebihan :Elauan yang menarik, Cuti tahunan, Perkeso,Epf
(Rujuk iklan jawatan)Syarat KelayakanTerbuka kepada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dariapda 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan dan mempunyai kriteria serta kelayakan yang diperlukan adalah dikehendaki untuk memohon jawatan yang ditawarkan.

Jawatan yang ditawarkan:

1.PENOLONG JURUUKUR BAHAN
2.JURUTEKNIK KOMPUTER
3.PEMBANTU SYARIAH

4.PEMBANTU OPERASI

Cara Memohon


Jawatan kosong ini haruslah dipohon secara online, oleh itu pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat permohonan anda.


Klik pada Pautan “MOHON DISINI” untuk dibawa kepada laman memohon jawatan tersebut,anda boleh menyemak maklumat jawatan tarikh tutup iklan dan syarat-syarat kerja tersebut.


Bagi pemohon yang pertama kali, anda dikehendaki untuk mendaftarkan diri terlebih dahulu sebelum meneruskan permohonan.


Rujuk iklan jawatan dengan cara klik pada pautan dibawah


MOHON DISINI


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *