Permohonan Jawatan Tunku Abdul Rahman University College


TUNKU ABDUL RAHMAN UNIVERISTY COLLEGE


Kolej Universiti Tunku Abdul Rahman (‘TAR UC’) ditubuhkan pada tahun 1969 sebagai TAR College dengan fokus untuk menyediakan peluang pendidikan tinggi untuk golongan muda Malaysia tanpa mengira bangsa, kelas dan kepercayaan yang mencari pendidikan yang berkualiti serta memenuhi peningkatan permintaan manusia modal daripada perniagaan dan industri. Kolej ini bermula dengan satu kampus di Setapak, Kuala Lumpur yang kini menjadi Kampus Utama. Seterusnya, lima kampus cawangan telah ditubuhkan di Pulau Pinang, Perak, Johor, Pahang dan Sabah.Hari Hari Kerja! adalah satu platform pengiklanan jawatan kosong yang terkini diseluruh Malaysia dalam sektor Kerajaan mahupun Swasta.setiap jawatan yang diiklankan adalah berpandukan jabatan/majikan.(sila rujuk iklan dibawah dan ikuti langkah-langkah untuk memohon jawatan)


Permohonan Jawatan Tunku Abdul Rahman University CollegeMaklumat Jawatan KosongJawatan Tunku Abdul Rahman University College


Bertempat di:Pelbagai Negeri


Tarikh tutup iklan: 16 Februari

Minima kelayakan :Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon.

Kelebihan :Elauan yang menarik,Cuti tahunan,Perkeso,Epf
(Rujuk iklan jawatan)Syarat Kelayakan MemohonTerbuka kepada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dariapda 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan dan mempunyai kriteria serta kelayakan yang diperlukan adalah dikehendaki untuk memohon jawatan yang ditawarkan.

Jawatan yang ditawarkan:


Cara Memohon


Jawatan kosong ini haruslah dipohon secara online, oleh itu pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat permohonan anda.

Klik pada Pautan “MOHON DISINI” untuk dibawa kepada laman memohon jawatan tersebut,anda boleh menyemak maklumat jawatan tarikh tutup iklan dan syarat-syarat kerja tersebut.

Bagi pemohon yang pertama kali, anda dikehendaki untuk mendaftarkan diri terlebih dahulu sebelum meneruskan permohonan.

Rujuk iklan jawatan dengan cara klik pada pautan dibawah

MOHON DISINI


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *