Temuduga Gleneagles Kuala Lumpur ~ Sehingga 31 Januari


Gleneagles Kuala Lumpur

Permohonan Jawatan Gleneagles Kuala Lumpur,jawatan kosong 2020,hariharikerja,jawatan kosong,jawatan kosong terkini,kerja kosong,johor (malaysian state),jalan kaki,columbia asia hospital-cheras,jalan-jalan,jelajah singapore,jobsmalaysia,columbia asia hospital jobs,perawat rumah sakit adam malik,columbia asia hospital,garden by the bays,singapore,specialist,viral terus menerus,kenaikan bpjs,martha friska,siloam dirga hospital,steven mandey,make your own animation,entertainment,fasilitas bpjs,bpjs kesehatan,ampang,marina bay sandsGleneagles Kuala Lumpur adalah sebuah hospital terakreditasi yang terkemuka yang menjanjikan untuk membawa anda yang terbaik dalam penjagaan kesihatan dan pengurusan di bawah satu bumbung. Kami telah berkembang dari menjadi penyedia penjagaan kesihatan yang cekap dan terkemuka ke pusat perubatan yang menawarkan dan memberikan penyelesaian menyeluruh dari setiap aspek.

Gleneagles Kuala Lumpur berada di barisan hadapan penjagaan dan perkhidmatan perubatan, dan kami kini perintis dalam terobosan perubatan dengan kepakaran perubatan dan peralatan dan teknologi moden.


Hari Hari Kerja! adalah satu platform pengiklanan jawatan kosong yang terkini diseluruh Malaysia dalam sektor Kerajaan mahupun Swasta.setiap jawatan yang diiklankan adalah berpandukan jabatan/majikan.(sila rujuk iklan dibawah dan ikuti langkah-langkah untuk memohon jawatan)


Permohonan Jawatan Gleneagles Kuala Lumpur


Maklumat Jawatan Kosong
Jawatan Kosong Gleneagles Kuala Lumpur


Bertempat di:Kuala Lumpur


Tarikh tutup iklan: 20 – 31 Januari

Minima kelayakan :Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon.

Kelebihan :Elauan yang menarik,Cuti tahunan,Perkeso,Epf
(Rujuk iklan jawatan)Syarat Kelayakan MemohonTerbuka kepada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dariapda 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan dan mempunyai kriteria serta kelayakan yang diperlukan adalah dikehendaki untuk memohon jawatan yang ditawarkan.

Jawatan yang ditawarkan:

1.JURURAWAT
2.AIDE HOSPITAL
3.TERAPI RADIASI
4.KHIDMAT PELANGGANCara Memohon


Jawatan kosong ini haruslah dipohon secara online, oleh itu pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat permohonan anda.


Klik pada Pautan “IKLAN JAWATAN” untuk dibawa kepada laman memohon jawatan tersebut,anda boleh menyemak maklumat jawatan tarikh tutup iklan dan syarat-syarat kerja tersebut.


Bagi pemohon yang pertama kali, anda dikehendaki untuk mendaftarkan diri terlebih dahulu sebelum meneruskan permohonan.


Rujuk iklan jawatan dengan cara klik pada pautan dibawah


IKLAN JAWATAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *